Cultuurhuus Braakhekke

Het ontmoetingspunt van Bathmen

Vandaag geopend van
Vandaag 10:00 - 16:00
Adres
Schoolstraat 6A, 7437AE Bathmen

Cultuurhuus Braakhekke

Bij het cultuurhuus kunt u terecht voor theater, muziek, lezingen, exposities, diverse lessen van yoga tot slagwerk etc.

Op 30 mei 2008 werd de volledig vernieuwde Zaal Braakhekke geopend. Zaal Braakhekke was al een begrip sinds 1956 en fungeerde als een echt dorpshuis. De accommodatie was echter dringend aan restauratie toe.

Het nieuwe ‘Cultuurhuus Bathmen’, dat op de gevel nog steeds de naam BRAAKHEKKE draagt om recht te doen aan de voorgeschiedenis, is een multifunctioneel gebouw geworden. Het gebouw leent zich voor vele doeleinden. Met name de ‘grote’ zaal, nu de Heeren van Dorthzaal geheten, is een volwaardige schouwburgzaal geworden, uitgerust met een professionele licht- en geluidsinstallatie.

Het beheer en de exploitatie van het Cultuurhuus Bathmen ligt in handen van de Stichting Cultuurhuus Bathmen. Het stichtingsbestuur stelt zich ten doel van het Cultuurhuus Bathmen het kloppende hart van Bathmen te maken. De in Bathmen rijkelijk vertegenwoordigde verenigingen weten de weg naar het Cultuurhuus Bathmen al heel goed te vinden waardoor er een groot aanbod aan activiteiten is.

Het stichtingsbestuur wil door een uitgekiende programmering een nog gevarieerder aanbod van activiteiten en voorstellingen aanbieden.

Agenda

Film : Buurman & Buurman ( wel van tevoren een kaartje kopen)

Niets is te gek voor de klunzige buurmannen en gaan daarom allerlei uitdagingen aan.

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Zo proberen Buurman & Buurman op pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine.

Ronde van Battum ( Kaartverkoop online, max 100 pers.)

Zien wij je binnenkort in Bathmen?

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

U kunt deze zomer deelnemen aan een fietstocht in Bathmen en wel op deze zondag . De fietstochten starten allemaal bij het Cultuurhuus Braakhekke. De afstand van deze route is ongeveer 33 km. INSCHRIJVEN IS VERPLICHT en dit kan via www.cultuurhuusbraakhekke.nl of bij het Infopunt.

Marieke van Eijkelen vertelt over haar fietsgenotenreizen

In augustus 1987 kwamen zij, Marieke en Bart, elkaar met de bepakte fiets in de trein tegen.

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Genoeg reden om adressen uit te wisselen en fietstrips af te spreken. Onze eerste lange tocht was onze honeymoon door de Rocky Mountains van Canada en Amerika in 1993. Een onvergetelijk avontuur door de ruigte van Noord-Amerika.

Volwassenkledingbeurs (AFGELAST)

Volwassenkledingbeurs

Aanvang
Locatie
Cultuurhuus Braakhekke, Bathmen

Verkoop van tweedehandskleding, georganiseerd door Stichting Klimbimbeurzen. Inbreng is op vrijdag 2 oktober.

OK

Cookies