Trio Mijnders-Broncano-Millon

prijs
€ 15,00
locatie
Dorpskerk Bathmen, Bathmen

Programma "Clair de Lune" . Een kleurrijke ervaring, een reis door het repertoire van de drie instrumenten. Met werken van Debussy, Bridge, Glazunov, Poulenc, Inayat Khan en Nino Rota.

Het programma "Clair de Lune" wordt een kleurrijke ervaring, een reis door het repertoire van de drie instrumentalisten: cello, klarinet en piano. Wouter Mijnders trad al eerder op in Bathmen (als cellist van het Leupod Trio). Wouter studeerde bij René van Ast en Dmitri Ferschtman. Naast cellist van het Leupold Trio speelt hij in het Haydn Trio en Combattimento. Hij bespeelt een speciaal voor hem gebouwde cello van Jozef Musil. Wouter is oprichter van Vivaldi Music Lessons.
De Spaans klarinettist Daniel Broncano studeerde aan het Koninklijk Conservatorium van Madrid en vervolgens aan het Royal College of Music in Londen. Naast klassiek muziek heeft Daniel met The Leisure Society en de songwriter David Vaughan opnames gemaakt en speelt hij regelmatig met het avant-garde Riot Ensemble. De Franse pianist Jean- Baptiste Millon studeerde aan de conservatoria van Bordeaux en Parijs. Kamermuziek is zij grootste passie. Hij treedt regelmatig op met zangers en instrumentalisten. Jean-Baptiste is verbonden als pianodocent aan de Conservatoria van Amsterdam en Den Haag. In Bathmen worden in het programma "Clair de Lune" werken gespeeld van Debussy, Bridge, Glazunov, Poulenc. Inayat Khan en Nino Rota.

OK

Cookies